««« Aktuális



A kormány áruló.


A magyar kormány folyamatosan elárulja a neomarxista internacionalizmust, a magyargyűlölő erőket, a klímahisztériát kihasználó, barnaszénégető zöldmaffiát, a Sorosista birodalmat, a pedofil seregeket és a nemzetközi terrorizmust.
Ezen megbocsáthatatlan bűnei alapján a kormány kiengesztelhetetlen ellensége a jóemberkedésnek, demagógiának és a lakosság kifosztásának, és mivel a cél szentesíti az eszközt, minden erővel fel kell lépni ellene.
A kormánynál csak egy rosszabb embercsoport létezik: a szavazó, aki tudatlanságában még mindig makacsul ragaszkodik a legelavultabb eszmékhez, többek között ahhoz, hogy a kormányok szakértelmét ez eredmények fényében kellene megítélni, hogy a tanulatlan, magának egyetlen diplomát sem hazudó átlagpolgárnak is joga van beleszólni a választásokba, hogy a fejletlen, ostoba tömegeknek is joga van a tájékozódáshoz és a véleménynyilvánításhoz.
A szavazó tehát reakciós, osztályidegen és ellenforradalmi tényező, és az elitcsapatnak meg kell vonnia a bizalmat a választóktól.

A program neve: eszme helyett böszme.