««« Aktuális


Stratégia

- Hogy lesz egy sereg NER-lovag helyett gyurcsánypárti Márki? Nyögje már ki.

- Az ön által kért tervezet alapértelmezett. De nem kedveli a lakosság, ha lovakkal tapossák. Sikert egy módon ér el: ha szorgos firkászgárdát bérel. Eddig nem hazudtak, csak reggel, éjjel, este, de nem segített ez se. A fortélyt ott keresse, ha most egy bővített célú fázisban hazudozás délután is van.

- Hm. Ilyenről ötletelve lett sok délelőtt letelve, de aki több fake newst használ a TASZnál, és elsütvén a hőn szeretett lőszereket, a füllentés hobbijának hódol, kifogy a munícióból.

- Ha a párt már minden gondolatot elcsent, rendezzünk hazugságversenyt.

- Ne bosszantson, kérem. Az lement, előválasztás néven.

- Hívjuk be Ron Werbert. Sok ellenfelet elvert.

- Kissé késő, jobb, ha ilyet elvet. Küldött egy tervet pár milláért az önkormányzatomból, ahol a kampányláz tombol, ennyi volt a cucc ára, de csak annyit mond, menjünk az utcára.

- Ha hagyjuk, hogy a bőrünk a padlóra terítsék, utcára jutunk, nem kell segítség. Nehéz a hazugság gyártása? Hisz ott a sok párttársa. Ők tudják a képletet. Erről épp letett?

- Mi a szakember titka? Legyen kinyilvánítva.

- Ismeri, ha ilyenbe belenyúlt, nem éppen bonyolult. Tudják a Kutyák és Gödények: a gomba alakú növénynek végy egy hírekből kipöccintett cikket, legyen, a velejét szétverve, ellentétes az értelme.
Váljon a nemzetiből oroszpárti, szeretetet osszon a gonosz Márki, és háborús uszító végképp, aki megőrzi a békét. Fordítsd az ellenkezőjére, mért ne.

- Mégsem kóstoltunk a hatalom ízébe, pedig ezt tesszük tíz éve. Ezért gondolom a módszert avasnak. Nincs frissebb javaslat?

- Nem avas. Hazudik, aki mást mond. Csak patinás, pont. Mi a nyavalya a baja? Tán igazat írna a papírra?

- Azt mégsem. Akkor hogyan értsem? Hazugságból kér többletet? Minden másról letett?

- Touché. Mint Talleyrand és Fouché. Ez senkit sem zaklat, mert tájékozottabbnak hiszik magukat az emberek, ha több cikket rendelek.

- És jó, ha mellélő, az igazságtól eltérő, hogy a drukker el ne csüggedjen?

- Eltérő?! Független.