««« Aktuális


A Facebook ideiglenesen engedélyezte az oroszok és fehéroroszok elleni gyűlöletbeszédet

A gyűlöletbeszéd, ugyebár nem foglalja magában azokat a kommenteket, amikben a Fidesz-támogatókat fel akarják akasztani vagy a gyerekeiket megerőszakolni. Tehát érdekes elképzelni, hogy akkor mi az a gyűlölet, amit most engedélyeznek.

Szerintük létezik olyan, hogy gyűlöletbeszéd, és ezt most engedélyezik - ez a relativizálásnak, tehát az álszentségnek, a moralitás teljes hiányának, a cinizmusnak olyan mértékű beismerése, ami csakis megvetést érdemelhet.

Aki már eddig is csodálkozott a pro-antifán, az most csodálkozhat a pro-fán.

Rajta, véresszájúak, most lehet tombolni, azt mondtok a derék antiszociális hálózatokon, amit akartok.
A baj csak ott van, hogy eddig is azt mondtatok, amit akartatok, és annyi vulgáris, otromba, fenyegető gyűlöletet ontottatok ki magatokból, amennyit csak megtermelt a német Marx- és Lenin-szobor előtt hajlongó neomoralisták által átitatott kis agyacskátok, úgyhogy el sem tudom képzelni, mivel tudjátok még tetézni az eddigi szabadságjogaitokat.

Nem várom tőletek, hogy lássátok az iróniát abban, mikor a moráldiktátorok azt mondják: a "gyűlöletbeszédre nincs mentség, azt semmilyen körülmények között nem engedhetjük meg", most meg azt mondják: tessék, lehet gyűlölni.

Bélyegezzetek meg embereket származás, etnikum alapján, mert az most nem rasszizmus. Azért nem rasszizmus, mert a globális marxista lelkiismeretetek azt mondja, hogy az most nem rasszizmus.

Ti nyilván nem értitek, mi ebben a nevetséges, az undorító, az illogikus, a kommunista. Gyűlöletengedély. Ilyen még nem volt, hivatalosan még nem, most ezt is írásba foglalták a "gyülölködésellenes" erők.

Hát tessék. Élvezzétek. Eddig csak primitívek voltatok, most már jogosítvánnyal rendelkező primitívek lesztek.
De siessetek. A globálisan támogatott primitivitás csak a visszavonásig érvényes.

Utána megint csak szimpla primitívek lesztek.