««« Aktuális



A kommunizmus a züllés szinonimája


A kommunizmus a társadalom legaljának a diktatúrája. Vezetői a legirigyebb, leglustább, legtehetségtelenebb, legaljasabb gazemberek.
Felsőbbrendűségüket csak úgy érhetik el, ha az egész társadalmat lezüllesztik a saját szintjük alá, de mivel náluk nincs lejjebb, ez kudarcra ítéltetett.

Az állítólagos "élcsapat" alá legyűrt társadalom számára is az egyenlő lehetőségek helyett a teljes egyenlőséget írják elő.
A tehetségtelen, szellemi fogyatékos emberek viszont fizikailag képtelenek felzárkózni és egyenlővé válni a legjobbakkal. És ezt a problémát úgy próbálják megoldani, hogy a kiváló adottságú egyéneket leszorítják a leggyengébb képességűek szintjére, mert az
egyenlők között senki nem lehet kimagasló.
A gyakorlatban ez úgy történik, hogy a diktatúra első éveiben a legkeményebben ellenálló, tehát a legkimagaslóbb egyedeket fizikailag megsemmisítik, az utánuk felnövő generációkat pedig állandó félelemben tartják.
Ennek a rémuralomnak csakis a társadalom legalja a viszonylagos haszonélvezője, ezért
a kommunistákat csak a legzüllöttebb, legsikertelenebb emberek támogatják. A karrier csúcsa az, ha addig emelkedsz, míg legalulra érsz.

Persze a tehetség vagy intelligencia hiánya még nem jelenti azt, hogy valaki züllött. A züllés mércéje az, hogy támogatja-e valaki a saját elnyomóit. Sajnos sok megalkuvó akad.

Az eredmény a tehetség elnyomása, a gyakorlati vezetésben az átlagos züllésnek álcázott középszerűség uralma, az újítás, az ambíció elnyomása, amit csak állandó erőszakkal lehet fenntartani.

A kommunizmusban nem veszel autót, hanem "elintézed, hogy legyen autód". Nem vásárolsz telefont, hanem "beadod a kérelmet, hogy neked is lehessen telefonod".

A züllés eme orgiájának egyik leghírhedtebb haszonélvezője, az Apró-Dobrev klán most is az "egyenlőséget" tűzi a zászlajára, és, mivel nem hivatkozhat az egyenlősdi pozitív eredmenyeire, negatív kampánnyal lázít, bomlaszt, azt remélve, hogy talál elég irigy, tehetségtelen embert, akit félrevezethet, akinek az átlagossá válás jobbítana a helyzetén. Aki azt reméli, hogy egyéni kezdeményezés helyett egy szavazattal elintézheti, hogy felemelkedjen az egyenlők közé.

A züllésbe.