««« Aktuális


Az igazi agresszorok

Most, hogy mindenki vagy siratja, vagy átkozza Ukrajnát, nem árt egy kicsit emlékezni arra, hogy nemsokára jönnek a választások és a népszavazás.

Tulajdonképpen, ha a NATO igazán jóember akar lenni, a gyerekek védelmében kellene drónokat meg rakétákat küldenie, mert a gyerekek végképp ártatlanok abban a háborúban, ami ellenük folyik.

Jó, hogy a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazás egybeesik a választással.

A gyermekvédelmi törvényhez való hozzáállás egymagában elég, hogy az ember eldöntse, kire szavazzon.

Mert ez a gyerekek elleni támadás annyira otromba, aránytalan és annyira elképzelhetetlen volt néhány évvel ezelőtt, hogy itt nincs helye okoskodásnak, ravasz számítgatásnak, politizálásnak, bölcsészkedésnek.

Aki nem akarja megvédeni a gyerekeket a pedofiloktól, bármilyen okból, az becstelen, embertelen és undorító.
Ebben a témában minden vita bizarr és groteszk, itt nincs helye a szószaporításnak. A pedofília bármilyen, közvetett vagy közvetlen támogatása vagy mentegetése elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan.
Egyszerűen nincs és nem is lehet olyan "magasabb szempont", ok, ürügy, hogy a pedofíliát bármilyen formában elfogadjuk. Ha valaki ilyenre buzdít, onnantól kezdve mindegy, hogy milyen politikát akar folytatni, mit gondol az élet más területén folytatott vitákról, az nem vitaképes, az irreleváns, nem tényező.
Aki egyszer is kimondja azt, hogy "ez nem ilyen egyszerű", az többet nem számít.

Ez ilyen egyszerű.