««« Aktuális



Választás utáni kiértékelés


- Maga egy nagymenő, igazi agyvelő. Talán tudja, mi történt Szerencsen. Jelentsen.

- A kimenetelt feledvén hatalmas eredmény.

- Transzparens, amit mondogat. Halljuk a gondokat.

- Sok lelkesedést elölt a jelölt. Előbb reszkettünk, de hiába, nem hánytak vasvillára, csak veszettünk.

- Gyenge volt a Fidesz elleni attak. Jobbat nem indíthattak? Biztos volt egy jobbik jelölt! Nem volt erre jel?

- Azt hittük, megfelel, de úgy írták meg a végzetben, hogy még a képzetlen mucsai szavazó sem ezt várta. Ez nem a régi gárda! Régen az volt a tervekben, hogy a vidék maradjon fejletlen és csökött, de ebbe a Fidesz beleköpött.

- Egy jelöltről nem vált ki jó hatást, ha tettenérnek egy csúsztatást. Pláne ha az jelentős méretű és alanya a tetű. Az is rosszul festett, hogy a jelölt emlegetett egy bizonyos Judapestet.

- Felesleges a vajúdás. Ennek névadója a Júdás. Hiába átkoz, semmi közünk az antiszemitákhoz.

- De a jövőre mi a terve? Mi lesz megkeverve?

- Próbálkozunk. Eddig a lompos Soros főkolompos az EU-ba tuszkolt bukott Donald Tusk volt, de az falsul felsül rendszerint, ha a facebookról Szijjártó vagy Menczer int. Most uszítjuk veszetten az eszetlen Jurova Verát, de az senkit sem ver át, míg a Donát ésszel ilyen Csehül áll. És fokozott gondot okozott vezérünk, ki a Fidesz ellen asztmásan lélegezve szít. Ezzel sok voksot veszít.

- Míg e balfenék képviseli a közügyek alfelét, és minden naptárlapnál ott egy durcás nap, a Gyurcsánynak angol típusú autót ajánlok. Erre a kaján ok, hogy bár abban nincs Orbán, az anyósülénél van a kormány. Legyen a neje az ellenzék feje, de ezt ne verjük dobrev.

- Sugalma több, mint parancs. Egyetért a brancs. Még valami: ha dőlnek a pénzérmék, ebből egy négymilliónyi részt kérnénk.

- Nyakára hágtak az átlag választási segélynek? Maguk minden pénzt megérnek.

- Nem pazaroltunk, hiába vádol. Csak egy kisebb tételt vettünk. Burgonyából.